Retur

Ombytning/returnering af smykker kan ske på to måder (A eller B)

A. Returnering via forsendelse:

1. Du sender en mail til webshop@grundled.dk og skriver i emnefeltet: Retur..., samt oplyser i mailen at du ønsker at returenere dit smykke og skriver dit mobilnummer som beløbet skal tilbageføres på via MobilePay og vedhæfter din ordreseddel/kvittering. (Har du ikke MobilePay skriver du dit kontonummer). 

2. Du sender herefter dit smykke forsvarligt til Jewelry by Grundled, Vestergade 4, 2. sal, 8000 Aarhus C. Pakken skal sendes direkte til vores adresse med GLS eller PostNord. OBS! Pakken må ikke sendes som efterkrav eller til afhentning i pakkeshop med eksempelvis DAO. Og vi anbefaler at du sender den med tracking/sporing da vi først kan returnere pengene når vi har modtaget pakken. Smykket må ikke være taget i brug og smykkeæsken samt smykket skal være i oprindelig stand.Vi tilbagebetaler ikke fragtomkostningerne og retur-fragten betaler af køber.

3. Når vi har modtaget smykket, set at standen er som den skal være, tilbagebetaler vi beløbet på det opgivne mobilnummer eller kontornummer i mailen. (Tilbagebetalingen sker inden for 1-4 dage efter vi har modtaget smykket)

B. Gratis returnering i vores studie:
Det er også muligt at returnere i vores studie i Aarhus C. Du sender en mail til webshop@grundled.dk, hvor det aftales nærmere hvornår du vil kigge forbi. Adressen er Vestergade 4, 2. sal, 8000 Aarhus C, så ombytter eller returnerer vi dit smykke. Medbring din ordreseddel ved ombytning/returnering.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig.