Kære kunde

Skal du returnere eller ombytte et smykke, så læs videre herunder. Har du derimod en reklamation, så klik her.

De almindelige bytte- og returneringsbetingelser
Du har altid 30 dages returret og 30 dages fortrydelsesret. Du kan også vælge at bytte smykket til et andet inden for 30 dage. I juleperioden har vi forlænget perioden, så alle julegaver kan byttes frem til fredag d. 13. januar 2023.

Returmuligheder:

A. Retur og ombytning via vores returportal
Du kan returnere eller ombytte dine købte smykker via vores returportal, hvor du selv står for at betale returfragten.

B. Ombytning og køb i vores designstudie. Læs mere her.
Du er også velkommen til at kigge forbi vores designstudie i Aarhus og ombytte. Adressen er Store Torv 7B, Baghuset 1. sal, 8000 Aarhus C (Ring på ved Baghuset). Vi er her som udgangspunkt alle hverdage mellem 09 og 15, eller efter aftale. Hvis ikke vi lige er på kontoret når du kommer, er du velkommen til at give os et kald på +45 26358800, da vi kan være ude til frokost, møder o.lign. Husk altid at medbringe dit ordrenummer.

Særlige vilkår hvis du har benyttet 2 for 1 dealen under BLACK WEEK.
Ønsker du at returnere smykker købt under BLACK WEEK, hvor du benyttede 2 for 1 dealen, skal du være opmærksom på at hele ordren skal returneres hvis du ønsker pengene retur – altså både det købte og det gratis smykke du fik med. Du kan selvfølgelig altid ombytte et af smykkerne til et andet ved at benytte returportalen.

Procedure i forbindelse med returnering
Smykkerne skal altid returneres i samme stand som ved modtagelse, i original smykkeæske (den lille æske hvor smykket er i) og uden det har været taget i brug. Vi bytter og returnerer ikke penge for benyttede gaveæsker (den store tilkøbte gaveæske). Vi bytter kun varer hvortil der kan fremvises et ordrenummer for køb. Det gælder også hvis du har modtaget et smykke som gave, så er du nødt til at have fat i ordrenummeret. Ordrenummeret blev sendt til den e-mail, der blev brugt ved købet. Vi modtager ikke returpakker sendt til afhentning i udleveringssteder eller pakkeshops. Returpakken skal altid sendes direkte til vores adresse via vores returportal herunder. Når vi har modtaget pakken, vil vi behandle din returnering hurtigst muligt.

Yderligere spørgsmål?
Har du yderligere spørgsmål til retur og ombytning, så kontakt endelig vores kundeservice.

Kærlig hilsen
Helle Just Weiling, designer og indehaver
Jewelry by Grundled