Jewelry by Grundled

Bag Jewelry by Grundled finder du designer og indehaver Helle Just Weiling (f. 1981) som driver brandet fra sit designstudie i Aarhus C sammen med sin mand Martin Ejvind Arthur Weiling (f. 1981) og deres skønne team.

Det hele startede som et fordybelsesprojekt tilbage i 2015. Siden har det udfoldet sig til meget mere – ikke mindst i kraft af en kærlighed til detaljen og til den forfinede proces det er at formgive og samle de enkelte små dele og få alt til at gå op i en højere enhed. I hvert eneste smykke.

Ordet ‘grundled’ betegner det grammatiske subjekt. Det personlige. Og navnet skal da også netop understrege den nære relation mellem hvert eneste smykke og de hænder, der har skabt det. Subjektet er det, det hele handler om, det er fundamentet og dét, som driver mig fremad.

Jewelry by Grundled tilbyder tidsløse, elegante, enkelte, feminine og minimalistiske smykker. Smykkerne er designet i vores lille designstudie i Aarhus C med en passion for den simple æstetik og det nordiske design.

Jeg elsker at skabe smykker med et strejf af enkel elegance i et grafisk og minimalistisk formsprog, som du kan udtrykke dig og din personlighed igennem.

Jeg bestræber mig på at skabe tidløse og klassiske designs der “holder ud over sæsonen” og jeg går ind for vedvarende stil frem for forbigående tendenser.

For mig er det et stort privilegium at lave noget af det jeg elsker allermest, og jeg føler mig så heldig og taknemmelig for, at I følger med.

TUSIND TAK - I er de bedste


Se alle smykkerne her

Designer og indehaver
Helle Just Weiling