Alle vores smykker er selvfølgelig 100% bly- og nikkelfri.

Forgyldte / guldbelagte smykker
Alle vores forgyldte smykker er guldbelagt med enten 16- eller 18 karat guld. Materialet under forgyldningen er messing som er et billigere alternativ til massiv guld. Dette bruger vi for at holde prisen nede og derved kan tilbyde vores designede smykker til en lavere pris.

Sølvbelagte smykker
Vores sølvbelagte smykker er sølvbelagt messing. Vi har valgt messing som materiale, da det er lettere end sterling sølv, samt billigere. På den måde kan vi tilbyde designede smykker til en billigere pris end hvis de var massiv sølv. Kvaliteten, samt holdbarheden i sølvbelagte smykker kontra 925 sterling sølv kan sidestilles.

Perle smykker
Alle vores perlesmykker er med ægte ferskvandsperler, som er skabt i en ferskvandsmusling. Vores ferskvandsperler er enten sammensat med vores sølvbelagte smykker eller vores forgyldte smykker.

Zirkonia smykker
Alle vores zirkonia smykker er sammensat med enten vores sølvbelagte smykker eller vores forgyldte smykker. En zirkonia sten forveksles ofte af udseende med en ægte diamant da den har den samme skinnede overflade. 

Du kan læse mere om hvordan du plejer og vedligeholder dine smykker her.