Grundlæggende ønsker vi aftale omkring content som kan pryde vores instagram feed. Som betaling sender vi dig 3 smykker i starten af hver måned, hvor du efter eget valg vælger 2 og vi udvælger 1 styles. Dvs. at vi på nuværende tidspunkt desværre ikke kan tilbyde penge for samarbejdet. Du får dog ca. for 1.500 kr. gratis smykker tilsendt automatisk hver måned.

Det vil forløbe således :
• Du modtager 3 smykker (2 valgt af dig selv, 1 valgt af os)
• Contenten af jer sendes i samme måned som smykkerne modtages (som minimum det antal i har fået)
• Content lægges ind i vores “Ambassadør - Facebook - Messenger - tråd"
• Vi poster jeres content på vores Instagram/Facebook/Webshop (I mere end velkommen til også at pose det eller reposte vores, men det er ikke et krav)

Eksempler på content:
Date med kæresten
På café med veninderne
Casual strandtur

Jo mere og jo bedre billeder vi modtager, jo større er chancen for at vi kan tilbyde mere og på sigt endnu mere “betaling”! Vi laver en unik rabatkode, som I kan dele med jeres familie/venner/netværk, som giver 20% på alt i shoppen. Rabatkoden kan dog ikke kombineres med andre rabatkoder.

Vi kan også finde på at høre om I vil deltage i et arrangeret photoshoot, både i vores designstudie eller hos professionelle fotografer, hvor vi så selvfølgelig finder en form for betaling og en som er udover denne aftale. I inviteres også løbende til hyggelige aftener i vores showroom med vin og lidt let mad.

Aftalen her løber indtil opsigelse og til udgangen af måneden, aftalen opsiges. Den kan opsiges af begge parter og en mail er nok. Vi behøver ikke noget underskrift eller lignende, da vi af natur stoler på mennesker og forventer det samme fra jer. Hvis ja, så lad os høre fra dig. Hvis det er noget du godt kunne tænke dig så send jeres navn, adresse, postnummer, mobilnummer og e-mail så vi kan sende smykkerne til dig og samarbejdet kan starte! Ved at takke ja, siger du også ja til at vi må bruge dit skønne ansigt i vores annoncering, på Facebook / Instagram samt andre medier som er relateret til vores brand. Benyttelsesrettighederne for Jewelry by Grundled har ingen afslutningsdato.

Kunne det være noget for dig, så skriv tilbage til os på Instagram eller send en mail til martin@grundled.dk

Kh Helle, Sandra, Caroline, Martin og resten af teamet :)