Kære kunde

Vi håber du har haft en skøn jul :) Alle julegaver kan byttes frem til fredag d. 13. januar 2023. 

Ønsker du pengene retur, så følg proceduren herunder.
1. Først skal du fremskaffe ordrenummeret som blev sendt til den e-mail som lavede købet.
NB! Benyttede du/giveren vores 2 for 1 deal under Black Week, så læs mere længere nede under ***Særlig vilkår for retur***
2. Herefter skal du købe en returlabel på vores returportal. Omkostningerne ved returnering betales af køber.

Ønsker du derimod at ombytte til et andet smykke, så følg proceduren herunder.
1. Først skal du fremskaffe ordrenummeret som blev sendt til den e-mail som lavede købet.
2. Herefter skal du købe en returlabel på vores returportal og udfylde vores returseddel som kan downloades lige efter. Omkostningerne ved returnering betales af køber. Omkostningerne ved afsendelse af nyt smykke betales af os/Jewelry by Grundled.

*** Særlige vilkår for retur hvis du/giveren har benyttet 2 for 1 dealen under Black Week.
Ønsker du at returnere smykker købt under Black Week, hvor du benyttede 2 for 1 dealen, skal du være opmærksom på at hele ordren skal returneres hvis du ønsker pengene retur – altså både det købte og det gratis smykke du fik med. Du kan selvfølgelig altid ombytte et af smykkerne til et andet ved at benytte returportalen og udfylde vores returseddel med ordrenummer m.m.

Procedure i forbindelse med returnering
Smykkerne skal altid returneres i samme stand som ved modtagelse, i original smykkeæske (den lille æske hvor smykket er i) og uden det har været taget i brug. Vi bytter og returnerer ikke penge for benyttede gaveæsker (den store tilkøbte gaveæske). Vi bytter kun varer hvortil der kan fremvises et ordrenummer for køb. Det gælder også hvis du har modtaget et smykke som gave, så er du nødt til at have fat i ordrenummeret. Ordrenummeret blev sendt til den e-mail, der blev brugt ved købet. NB! Vi modtager ikke returpakker sendt til afhentning i udleveringssteder eller pakkeshops. Returpakken skal altid sendes direkte til vores adresse via vores returportal. Når vi har modtaget pakken, vil vi behandle din returnering hurtigst muligt.

Yderligere spørgsmål?
Har du yderligere spørgsmål til retur og ombytning, så kontakt endelig vores kundeservice.

Kærlig hilsen
Helle Just Weiling, designer og indehaver
Jewelry by Grundled