Hvad er jeres retur eller ombytningsfrist?
Du har altid 30 dages retur og 30 dages fortrydelsesret.
Vi bytter dog ekstraordinært alle julegaver købt efter 1. november 2023 frem til d. 5. januar 2024.

Ønsker du pengene retur?


1. Ønsker du pengene retur, skal du bruge dit ordrenummer samt den e-mail som blev benyttet ved købet.

2. Herefter køber du en returlabel til DKK 39 på vores returportal. Du modtager din returlabel og en returseddel på e-mail som udprintes og udfyldes med de ønskede oplysninger om din returordre.

3. Når du har printet returlabel samt udfyldt din returseddel, sender du pakken til os.

4. Når vi har modtaget pakken, vil vi behandle din retur hurtigst muligt. Ofte på dagen eller dagen efter hvis vi modtager den en hverdag. Pengene tilbageføres altid på det kort som blev benyttet ved købet. Fra vi behandler din retur går der 1-2 hverdage før pengene står på kontoen.

OBS! Er dine smykker købt med en deal eller som en del af deal som udløste en gratis gave, skal du være opmærksom på at hele ordren returneres hvis du ønsker pengene retur. Har du modtaget smykket i gave og er i tvivl om din ordre er købt med en deal, så kontakt altid vores kundeservice inden du sender retur. Oplys venligst ordrenummer. Det er altså ikke muligt at returnere dele af en ordre købt med en deal og få pengene retur. Men du kan sagtens ombytte smykker købt med en deal til andre smykker. Læs hvordan herunder.

Ønsker du at ombytte til andre smykker?


1. Ønsker du at ombytte dine smykker til andre, skal du bruge dit ordrenummer samt den e-mail som blev benyttet ved købet.

2. Herefter køber du en returlabel til DKK 39 på vores returportal. Du modtager din returlabel og en returseddel på e-mail som udprintes og udfyldes med de ønskede oplysninger om din returordre.

3. Når du har printet returlabel samt udfyldt din returseddel, sender du pakken til os.

4. Når vi har modtaget pakken, vil vi behandle din retur hurtigst muligt.  Ofte på dagen eller dagen efter hvis vi modtager den en hverdag. Herefter laver vi et online tilgodebevis/gavekort til dig på smykkets beløb som du kan bruge i hele webshoppen. Du modtager tilgodebeviset/gavekortet på den e-mail du har oplyst på din returseddel.

Generelt om retur og ombytning

Smykkerne skal altid returneres i samme stand som ved modtagelse, i original smykkeæske og uden det har været taget i brug. Vi bytter og returnerer ikke penge for tilkøbte benyttede gaveæsker og lykønskningskort. Vi bytter kun varer hvortil der kan fremvises et ordrenummer for køb og fortrydelsesfristen ikke er overskredet. Det gælder også hvis du har modtaget smykket som gave. Ordrenummeret blev sendt til den e-mail, der blev brugt ved købet. Vi modtager ikke returpakker sendt til afhentning i udleveringssteder eller pakkeshops. Returpakken skal altid sendes direkte til vores adresse via vores returportal. Sendes de alligevel til en pakkeshop, vil den stå i pakkenshoppen i 7-14 dage inden den sendes retur til dig igen på egen regning.

Nåede du ikke at afhente din ordre i pakkeshop inden den blev sendt tilbage til os, så sender vi den gerne retur igen til dig igen for DKK 29. Kontakt vores kundeservice hvis du ønsker dette.

Har du yderligere spørgsmål, kontakt endelig vores kundeservice.