Levering og leveringstid:
Vi har 1-2 dages leveringstid med Postnord og vi leverer mandag til lørdag.

Fragtpriser:
• Gratis levering til pakkeshop på ordrer over kr. 500,00
• Levering til pakkeshop: kr. 29,00
• Levering til erhverv: kr. 39,00
• Omdeling til privat: kr. 39,00
• Afhent din ordre gratis i vores designstudie i Aarhus. Læs mere længere nede.

OBS! Vi anbefaler at du ikke er tilmeldt Modtagerflex på din adresse. Hvis pakken forsvinder efter levering, hvilket vi desværre ofte ser, så kan den ikke erstattes. Hverken af PostNord eller os. Læs nedenstående hvis du har sådan en aftale på din adresse.

PostNords regler for Modtagerflex
Ved Modtagerflex har vi (PostNord) et erstatningsansvar, så længe pakken er i vores varetægt. Når pakken er placeret på det aftalte sted, ophører dette erstatningsansvar, og ansvaret overgår til dig/din virksomhed, hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget. Og det er ikke muligt at kræve erstatning. 
Tilmelding gælder for alle pakker til adressen. Inden du beslutter dig, har du mulighed for at læse forretningsbetingelserne for Modtagerflex.


Afhentning af ordrer i vores designstudie i Aarhus.
Det er også muligt at afhente din ordre gratis i vores designstudie i Aarhus C. Du kan afhente din ordre alle hverdage mellem 07-17 og lørdag mellem 08-17 i Vestergade 4, 2. sal, 8000 Aarhus C. Under check-out vælger du blot AFHENT. Din ordre er normalt klar indenfor 12 timer og du modtager en mail når den er pakket og klar. Medbring din ordreseddel ved afhentning.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig.