Ledige jobs

Hjælp i pakkeri
Vi søger en ungarbejder til at pakke ordrer i Vestergade. Vi forestiller os at du er mellem 15 og 17 år, og kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 12.30 (eller 13) til kl. 15 (eller senere) i hverdagene. Sommetider også i weekender, særligt op til Black Friday og jul. Kontakt Helle Just Weiling på info@grundled.dk for mere info.

Hjælp i smykkeproduktion
Vi søger hjælp i vores smykkeproduktion i Vestergade Aarhus. Det er en fordel hvis du har siddet med 2 tænger og samlet smykker før. Ca. 10 timer om ugen fordelt over 2 hverdage - gerne med mulighed for at tage flere timer efter behov og op til jul. Kontakt Helle Just Weiling på info@grundled.dk for mere info.

Modeller
Vi søger flere og faste modeller til Jewelry by Grundled i alderen 25 til 40 år som kan være vores billede udadtil. Hver måned afholder vi nemlig et fast photoshoot, hvor vi bruger forskellige modeller (ikke professionelle modeller) til produktskud og modelskud ala dem I kan se på vores webshop og Instagram. Photoshootet er i Aarhus C..., og varer som regel mellem 2 og 4 timer. Det er ikke krav man har modelerfarring og vi ønsker modeller som ikke har modelkontrakter. Vores overskrift for typen vi søger er: 'Naturlig skønhed'! Kontakt Martin Ejvind Arthur Weiling på webshop@grundled.dk for mere info. Du kan også melde dig ind i denne Facebook-gruppe for mere info.

Content Creator / FOTOGRAF (Praktikant)
Vi søger en praktikant som forstår sig på æstetik, brand og vil være med at skubbe Grundled mod stjernerne med lækkert content i form af billeder/video m.m. Vi har allerede en fast freelance model/produktfotograf, men vil gerne have endnu mere lækkert content produceret inhouse også. Det er vigtigt at du kan tage billeder, lave video, så hvilken uddannelse du kommer fra spiller ikke den store rolle, så længe du kan skabe smukt indhold. Kontakt Martin Ejvind Arthur Weiling på webshop@grundled.dk for mere info.

Marketing (Praktikant)
Vi søger en marketing / SoMe praktikant som ved hvordan Facebook Business Manager fungerer, kan trække de rigtige tal, føde os med viden som vi kan videregive til vores markedtingshold. På sigt mulighed for fastansættelse. Kontakt Martin Ejvind Arthur Weiling på webshop@grundled.dk for mere info.

Influencers / Ambassadører
Mere info kommer snart...

Jewelry by Grundled
Vestergade 4, 2. sal
8000 Aarhus C