Om Jewelry by Grundled

Om Jewelry by Grundled

Jewelry by Grundled - dansk smykkedesign

Jewelry by Grundled startede som et fordybelsesprojekt. Siden har det udfoldet sig til meget mere – ikke mindst i kraft af en kærlighed til detaljen og til den forfinede proces det er at formgive og samle de enkelte små dele og få alt til at gå op i en højere enhed. I hvert eneste smykke.

Træ, forgyldt- og rå messing forenes i minimalistiske geometriske udtryk. Og hvert enkelt smykke bærer en kontrast i sig – mellem de simple designs og birketræets organiske tekstur. Smykkerne indkapsler den nordiske natur i det enkle design. Og træet bevarer sin rå naturlighed, så når du bærer et smykke fra Jewelry by Grundled bærer du et lille stykke natur med dig.

Ordet ‘grundled’ betegner det grammatiske subjekt. Det personlige. Og navnet skal da også netop understrege den nære relation mellem hvert eneste smykke og de hænder, der har skabt det. Subjektet er det, det hele handler om, det er fundamentet og dét, som driver mig fremad.

Jewelry by Grundled tilbyder unikke geometriske og minimalistiske smykker til fornuftige priser. Hvert eneste smykke er håndlavet i Danmark med en passion for den simple æstetik, det nordiske design og træets rå skønhed.

Se alle smykkerne her 

Grundlægger, designer og indehaver
Helle Just Weiling